Tanca l'anunci

Samsung BlauDesprés d'una represa entre el Samsung Blue de Corea del Sud i el Fnatic d'Europa, l'equip patrocinat per Samsung pot celebrar una victòria. L'emocionant partit entre els dos titans va acabar amb una clara victòria del Samsung Blue al minut 42 amb un marcador d'11:16 i una diferència de 10 d'or. L'equip blau de Samsung ja s'ha enfrontat una vegada al Fnatic al Campionat del Món de League of Legends d'enguany, quan no va ser suficient i va patir una derrota, per la qual cosa, a diferència del seu equip germà Samsung White, no pot presumir d'un marcador net, però encara guanya. la segona fase de grups amb la mà clara.

Abans del partit amb el Fnatic d'avui, el Samsung Blue va jugar contra l'LMQ de la Xina, però com era d'esperar, no van tenir ni una sola oportunitat i després de 47 minuts de partit, els sud-coreans van tenir a Dade (Kassadin) mig, Acorn (Maokai) a dalt, Spirit. (Rengar) jungle, Deft (Twitch) a la formació) ADC i Heart (Janna) suport fet. Avui ha finalitzat la segona fase de grups del torneig, i a partir del 3 d'octubre podem esperar amb il·lusió els play-off, on tornarem a veure les actuacions dels dos equips de Samsung.

// < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // / < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ //Samsung Blau